Minna Rämö

Koulutus:

    • PSM, laillistettu psykologi
    • Psykofyysisen psykoterapian perusteet (30 op)
    • Sairaanhoitajan opintoja puoli vuotta

Psykologi

Puh. lisätään pian / lisätään pian

 

Psykologina

Minna on vielä suhteellisen tuore työntekijä omalla alallaan, mutta on ehtinyt jo kartuttamaan psykologin työkokemusta nuorisopsykiatrian poliklinikalla kahdessa eri yksikössä. Jonkin verran Minna on myös tarjonnut yksilöterapiaa, sekä muutamia tunnetaito-workshoppeja ryhmille. Aikaisemmin Minna on ollut ohjaajana kehityisvammaisten ja autististen nuorten aikuisten asumisyksikössä, tehnyt sairaanhoitajan harjoittelun muistisairaiden vanhusten asumisyksikössä, ohjannut ala-asteikäisten iltapäiväkerhoa ja ollut apuohjaajana nuorten kesäleireillä. Näin ollen Minnalla on jo laajasti kokemusta lyhytterapeuttisesta työskentelystä sekä nuorten että aikuisten kanssa, perhetyöskentelystä, sekä lasten, nuorten ja aikuisten ryhmien ohjaamisesta.

Muuta Minnasta
Vapaa-aikana Minnan aika kuluu paljolti ulkoharrastuksissa pyöräillen, uiden, metsäretkeillen ja marjoja, sieniä tai villiyrttejä keräillen. Muita Minnan rakkaita harrastuksia on tanssi, jooga ja capoeira.

Minna uskoo asiakastyössä vahvasti terapeuttiseen otteeseen, jokaisen osapuolen kanssa aitoon läsnäoloon ja kuulemiseen sekä turvallisen ja hyväksyvän tilan luomiseen. Minnan erikoisuutena on tietotaito ja kokemus tunnetaitoharjoitusten ja kehollisten menetelmien hyödyntämisestä hoitotyössä ja terapeuttisessa työssä. Intentionaalinen tunnetaitojen harjoittelu, ja kehon tuntemusten, tunteiden ja ajatusten välisen yhteyden löytyminen on Minnan asiakastyössä auttanut eteenpäin sekä nuoria että aikuisia. Minna painottaa kaikessa työskentelyssä myös suostumuksellisuutta – kaiken työskentelyn lähtökohtana on asiakkaan oma tarve ja toive.