Niina Koski

Koulutus:

  • KM erityispedagogiikan asiantuntija
  • Nepsyvalmentaja
  • Lapsi- ja perhetyön perustutkinto
  • Päivähoitaja

Useita kursseja mielenterveyteen ja kasvatukseen liittyen sekä mm. tukihenkilökoulutus, mielenterveyden ensiapu 1 ja 2, lasten sururyhmän ohjaaja, debriefing-istunnon vetäjä.

Nepsyvalmentaja / Ohjaaja

Puh. lisätään pian / sähköposti lisätään pian

Työntekijänä

Niinalla on kokemusta päiväkodeista useita vuosia hoitajana, varhaiskasvatuksen konsultoivana erityisopettajana useassa päiväkodissa sekä kokemusta monialaisesta yhteistyöstä, eri-ikäisten nuorten kanssa toimimisesta koulussa ja seurakunnalla sekä kokemusta kriisityöstä useiden vuosien ajalta.

Muuta Niinasta

Tykkään liikkua luonnossa, puhkua kuntosalilla, auttaa ihmisiä ja lukea kirjoja. Tykkään myös leffoista. Huumori on minulle ominaista ja ajattelen asioista positiivisesti. Olen empaattinen kuuntelija ja ajattelen ratkaisukeskeisesti.

Niinalta löytyy asiantuntijuutta ja kokemusta myös tuen suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjauksesta, koskien erityisesti neurokirjoon kuuluvien tuen tarpeiden hahmottamisessa ja ohjaamisessa.

Lähde kulkemaan kanssani nepsyvalmennuksessa matka, jonka aikana löydämme yhdessä juuri sinun tai lapsesi vahvuutesi ja mielenkiinnon kohteet. Osaamistani voidaan hyödyntää myös perhetyön osana.

Tahdon olla sinulle kanssakulkija, kuuntelija,tukija sekä tehdä yhteisestä matkastamme sinun näköisen. Etsitään yhdessä ne keinot, joilla saamme sinulle helpotusta arjen haasteisiin.

 

Tutustu tästä Nemovan nepsykuvaukseen