Sähköpostitse ja verkkosivujen kautta annetun asiakaspalautteen tietosuojaseloste

    Sähköpostitse ja verkkosivujen kautta annetun asiakaspalautteen tietosuojaseloste 

    EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 12, 13 ja 14 artiklat

    1. Rekisterinpitäjä 

    Nemova Oy, Y-tunnus 2766649-4
    Leaf Center
    Kärsämäentie 35 A
    20360 Turku

    Puhelin 0452594701,
    sähköposti elina.tiistola@nemova.fi

    Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
    Tietosuojavastaava

    1. Tietosuojavastaava

    Nimi: Juuso Räihä
    Puhelin 0442382569, sähköposti juuso.raiha@nemova.fi

    1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Henkilötietoja käytetään yhteydenottojen käsittelyyn.

    Rekisteri muodostuu: asiakaspalautteista, sähköpostiosoitteista.

    1. Rekisterin henkilötietojen sisältö

    Yhteydenottajan yhteystiedot, kuten nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Nemovan verkkosivuilla palautetta voi antaa myös sähköpostitse suoraan henkilöille.

    1. Henkilötietojen lähde

    Kuntien nettisivut.

    1. Henkilötietojen vastaanottajat

    Pääsy rekisterin tietoihin on Nemovan johtoryhmällä.

    Sähköpostiosoitteita ei luovuteta Nemovan ulkopuolelle.

    1. Tietojen luovutus ja siirto kolmansiin maihin ja kansainvälisille järjestöille

    Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

    1. Henkilötietojen säilytysaika

    Sähköpostiosoitteet säilyvät Nemovassa yhteystietorekisterissä. Asiakaspalautteet säilyvät asiakaspalautekoosteessa, jota käytetään laadun tarkistukseen ja kehitykseen.

    1. Rekisteröidyn oikeudet

    Rekisteröity voi peruuttaa milloin tahansa suostumuksensa tietojen käsittelyyn lähettämällä vapaamuotoisen viestin yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse elina.tiistola@nemova.fi tai postitse

    Nemova Oy
    Leaf Center
    Kärsämäentie 35 A
    20360 Turku

     

    Rekisteröidyllä on oikeus:

    • tarkastaa, mitä henkilötietoja hänestä on talletettu rekisteriin
    • saada virheellinen henkilötieto korjattua
    • saada tietonsa poistetuksi rekisteristä
    • rajoittaa tietojen käsittelyä
    • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

    Pyyntö tulee lähettää sähköpostitse elina.tiistola@nemova.fi tai postitse

    Nemova Oy
    Leaf Center
    Kärsämäentie 35 A
    20360 Turku

    Viestiin viite “Palautelomakerekisterin tietojen tarkastuspyyntö”.

    Tarkastusoikeus on maksuton.

    Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

    1. Profilointi

    Rekisterin avulla ei tehdä profilointia, eikä muuta automaattista päätöksentekoa.

     

    Lisätietoja:

    Juuso Räihä juuso.raiha@nemova.fi